specialisme

KNO (Keel-, Neus- en Oorheelkunde)

De KNO-arts is er voor iedereen met aandoeningen aan de keel, neus, oren, hals of het gezicht. Ook voor kinderen. Van duizeligheidsklachten tot een keeloperatie, u kunt rekenen op onze jarenlange ervaring.

Daarom Meander

  • Dagelijks (spoed)spreekuur en wekelijks avondspreekuur
  • Complete behandeling van alle KNO-aandoeningen
  • Betrokken artsen die goed met u overleggen


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

KNO (Keel-, Neus- en Oorheelkunde) in Meander Medisch Centrum

Bij Meander bent u zeker van complete zorg voor alle KNO-aandoeningen. Elke KNO-arts heeft bijzondere ervaring en is gespecialiseerd in een van de aandachtsgebieden. Bijvoorbeeld oorchirurgie of slaapapneu. Zo weet u zeker dat u steeds door de juiste specialist wordt geholpen. Heeft u stem- of slikproblemen (laryngologie)? Dan kunt u rekenen op onze topklinische zorg. 

U vindt het specialisme KNO bij u in de buurt en u kunt snel bij ons terecht. Elke dag houden wij (spoed)spreekuur. Eens per week ook in de avond. Onze specialisten werken samen met andere specialisten binnen en buiten Meander. Bijvoorbeeld met de longarts, neuroloog of kaakchirurg.

Wij zien vaak kinderen op de polikliniek. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van amandelen of het plaatsen van buisjes. Onze medisch pedagogisch zorgverlener bereidt u goed voor. Rondom de operatie mag u natuurlijk bij uw kind zijn.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.7
Bekijk onze kwaliteit
Foto van Olivia Hoogeboom
Olivia Hoogeboom
“De verpleegkundige bracht een knuffelbeertje omdat ik die vergeten was. Ook kreeg ik na de operatie een diploma. Dat vond ik heel leuk.”