Keeloperatie

Vaak keelpijn hebben, moe zijn, snurken of een slechte adem kunnen klachten zijn van chronisch ontstoken amandelen. Als uw amandelen chronisch ontstoken zijn, kunt u ze door de KNO-arts laten verwijderen. 

Terug

Keeloperatie in Meander Medisch Centrum

Voor het verwijderen van uw keelamandelen gaat u onder narcose. De KNO-arts maakt de amandelen stapsgewijs los (pellen). Na de operatie is er kans op een nabloeding. U blijft daarom de dag na de operatie nog in het ziekenhuis.

U zult na de operatie pijn in uw keel hebben en moeilijk kunnen slikken. Ook kunt u oud bloed opbraken. Het is belangrijk om veel water te drinken en niet te heet te eten.


Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw operatie? Hoe verloopt de operatie in het ziekenhuis? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders. Zo is het belangrijk dat u nuchter bent voor de operatie.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw operatie bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat bewegen en lekker eten kan helpen bij een snel herstel.


Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we graag bij snel herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.