Hét ziekenhuis
voor de regio Amersfoort

Daarom Meander

  • Echt contact
  • Persoonlijke keuzes
  • Oprechte aandacht
  • Samenwerking

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

scroll

Medisch mondneusmasker verplicht

In Meander Medisch Centrum is het voor patiënten, bezoekers en begeleiders verplicht om een medisch mondneusmasker te dragen. Stoffen mondkapjes zijn dus niet langer toegestaan.

Lees alle coronaregels

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Komt u binnenkort naar een van onze poliklinieken of afdelingen? Een goede voorbereiding thuis helpt. Want wat moet u allemaal meenemen? En wat betekent nuchter zijn? Meander maakt uw afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Met heldere informatie en services als kinderopvang, afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

Of u nu op bezoek komt of zelf een afspraak, onderzoek of behandeling heeft, in Meander zorgen we graag voor u. Zo hebben we extra zorg voor kwetsbare, oudere patiënten. Ook bevorderen we snel herstel tijdens uw opname. Bijvoorbeeld met bewegen en lekker eten. En als naaste kunt u blijven overnachten in het ziekenhuis (rooming-in).

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld via Bureau Nazorg, als u nog niet direct naar huis kunt. Of als u begeleiding bij revalidatie nodig heeft. Bij thuiszorgwinkel Vegro vindt u de juiste hulpmiddelen voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.

Bezoek aan Meander

Locatie en route poliklinieken

Bekijk het overzicht

Bezoektijden en regels

Bekijk onze bezoektijden en regels

Bloemen of een cadeau?

Bekijk onze winkels
26 januari 2022

Meander tilt zorg voor vasculitispatiënten naar een hoger niveau met de aanstelling van vasculitisconsulenten

Meander Medisch Centrum is een STZ-expertisecentrum voor de auto-immuunziekte vasculitis. Vanwege de complexiteit van het ziektebeeld en het multidisciplinaire karakter, was er binnen het vasculitisteam in Meander behoefte aan ondersteuning voor zowel het team als de patiënten. Daarom zijn er in oktober drie vasculitisconsulenten gestart die het hechte vasculitisteam komen versterken: Anneloes Cirkel, Natasja Horlings en Jenny Korlaar. Zij zijn een eerste aanspreekpunt voor vasculitispatiënten bij vragen of problemen en zijn een snelle schakel richting de eigen of dienstdoende vasculitisdokter. Lees verder