Uw afdeling en uw kamer

Wij doen er alles aan om uw verblijf in ons ziekenhuis zo prettig mogelijk te laten verlopen. Meander beschikt over eenpersoonskamers. Zo kunt u in alle rust herstellen.

Terug

Eenpersoonskamer

In Meander verblijft u op een verpleegafdeling met patiënten die vergelijkbare zorg nodig hebben. Dat zijn patiënten met een soortgelijke aandoening of die behandeld worden door hetzelfde specialisme.

Wanneer u langer dan een dag in het ziekenhuis verblijft, beschikt u over een eenpersoonskamer met eigen sanitair. Vanuit deze kamer heeft u zicht op de groene omgeving. Wilt u contact met andere patiënten? Dan zet u de schuifdeur open of bezoekt u de lounge op de afdeling. Hier kunt u rustig lezen, anderen ontmoeten en thee of koffie drinken.

Wasgoed en kluisje

Op uw kamer vindt u handdoeken, washandjes en beddengoed van het ziekenhuis. Dit wordt na gebruik gewassen. Uw kleding kunt u aan naasten meegeven om te laten wassen. In de kast op uw kamer zit een kluisje. Hier kunt u waardevolle bezittingen opbergen. Kostbaarheden kunt u beter buiten het ziekenhuis bewaren.