aandachtsgebied

Laryngologie en stembandchirurgie

Bij stemproblemen of slikproblemen bent u bij ons op de juiste plek. Meander Medisch Centrum is het expertisecentrum voor laryngologie (stem- en slikproblemen) en stembandoperaties. Patiënten uit heel Nederland komen hiervoor naar ons ziekenhuis.

Daarom Meander

  • STZ expertisecentrum met specialistische kennis
  • Meer dan 150 stembandoperaties per jaar
  • Moderne lasertechniek en operatie-instrumenten


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Laryngologie en stembandchirurgie in Meander Medisch Centrum

U heeft problemen met uw stem, of bijvoorbeeld met slikken of vaak boeren. Misschien bent u al in een ander ziekenhuis geweest, maar nog steeds niet van uw klachten af. In Meander staat dan een team van specialisten voor u klaar. Wij behandelen bijvoorbeeld verlamde stembanden (stilstaande larynxhelft), poliepen, cystes of wratten (larynxpapillomatose) op de stembanden.

Stem- en slikproblemen zijn vaak op verschillende manieren te behandelen. Wij hebben veel ervaring en maken samen met u een goede keuze over de beste behandeling. U kunt denken aan een kleine behandeling onder lokale verdoving, een stembandoperatie of een behandeling met laser of botoxinjecties. Met onze moderne lasers en operatie-instrumenten kunnen we heel precies werken. Ook werken we veel samen met een gespecialiseerde logopedist.

Door onze bijzondere expertise en ervaring, is Meander erkend als STZ expertisecentrum laryngologie. Onze specialisten overleggen goed met elkaar over de beste behandeling.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. J.A. (Jurjaan) Snelleman
Drs. J.A. (Jurjaan) Snelleman KNO-arts
“De stem en het gehoor sluiten prachtig aan op mijn muzikale achtergrond.”