aandachtsgebied

Laryngologie en stembandchirurgie

Bij stemproblemen of slikproblemen bent u bij ons op de juiste plek. Meander Medisch Centrum is het topklinische expertisecentrum voor laryngologie (stem- en sommige slikproblemen) en stembandoperaties. Patiënten uit heel Nederland komen hiervoor naar ons ziekenhuis.

Daarom Meander

  • Topklinisch expertisecentrum met specialistische kennis
  • Meer dan 150 stembandoperaties per jaar
  • Moderne lasertechniek en operatie-instrumenten


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Laryngologie en stembandchirurgie in Meander Medisch Centrum

U heeft problemen met uw stem, of bijvoorbeeld met slikken of vaak boeren. In Meander staat dan een team van specialisten voor u klaar. Wij behandelen bijvoorbeeld verlamde stembanden (stilstaande larynxhelft), stembandpoliepen, cystes of wratten (larynxpapillomatose) op de stembanden.

Stem- en slikproblemen zijn vaak op verschillende manieren te behandelen. Wij hebben veel ervaring en maken samen met u een goede keuze over de beste behandeling. U kunt denken aan een kleine behandeling onder lokale verdoving, een stembandoperatie of een behandeling met laser of met botoxinjecties. Met onze moderne lasers en operatie-instrumenten kunnen we heel precies werken. Ook werken we veel samen met gespecialiseerde logopedisten.

Door onze bijzondere expertise en ervaring, is Meander erkend als topklinisch expertisecentrum voor de laryngologie. Onze specialisten overleggen goed met elkaar over de beste behandeling.

Heeft u vragen voor het Expertisecentrum voor Laryngologie en stembandchirurgie?

Stel deze via ons webformulier

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. J.A. (Jurjaan) Snelleman
Drs. J.A. (Jurjaan) Snelleman KNO-arts
“Heel bijzonder dat wij onze patiënten letterlijk hun stem terug kunnen geven.”