KNO-ingrepen bij kinderen

Een KNO-ingreep bij uw kind is een spannende gebeurtenis. Onze KNO-artsen hebben veel ervaring met kinderen. Ons team van specialisten bereidt jullie goed voor.


Terug

KNO-ingrepen bij kinderen in Meander Medisch Centrum

KNO-operaties bij kinderen zijn bijvoorbeeld het verwijderen van de amandelen, het plaatsen van buisjes en het knippen van het tongriempje. Bij alle operaties gaat uw kind onder korte narcose. Voor en na de operatie mag u bij uw kind zijn. Uw kind mag dezelfde dag alweer naar huis.

Het is voor kinderen fijn als ze goed weten wat er gaat gebeuren. De KNO-arts neemt daarom de tijd om uw kind voor te lichten. U kunt ook een afspraak maken met onze medisch pedagogisch zorgverlener.


Foto van Olivia Hoogeboom
Olivia Hoogeboom
“De verpleegkundige bracht een knuffelbeertje omdat ik die vergeten was. Ook kreeg ik na de operatie een diploma. Dat vond ik heel leuk.”

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar de operatie van uw kind? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders. Bijvoorbeeld over hoe u uw kind goed voorbereidt op de behandeling.


Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor uw kind. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat de behandeling van uw kind bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat aandacht voor uw persoonlijke situatie belangrijk is.

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na jullie vertrek uit het ziekenhuis helpen we graag bij snel herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen over uw kind? Dan kunt u ons altijd bellen.