aandachtsgebied

Neus en allergieën

Onze KNO-artsen zijn specialisten op het gebied van de neus en allergieën. Van neusoperaties tot immunotherapie, bij Meander zijn er vele behandelingen mogelijk. Samen zoeken we naar een geschikte behandeling voor u.

Daarom Meander


  • 1 van de grootste allergieklinieken van Nederland
  • Korte wachttijden
  • Dagelijks spoedspreekuur (bijvoorbeeld voor bloedneuzen)


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Neus en allergieën in Meander Medisch Centrum

Binnen de afdeling KNO richten wij ons specifiek op de neus en allergieën. Onze KNO-artsen hebben veel ervaring en zijn specialist op dit gebied. Wij hebben 1 van de grootste allergieklinieken van Nederland en ook een verpleegkundig specialist allergieën in huis. Samen met de KNO-arts houdt de verpleegkundig specialist avondspreekuren.

In de behandelingen zoeken we steeds naar de beste optie voor u. Zo gebruiken we 3D-navigatie bij operaties aan de neusbijholten, om heel precies te opereren. Een neusoperatie om de neusademhaling te verbeteren is zelfs poliklinisch mogelijk. Bij allergieën is immunotherapie bij ons de standaardbehandeling.

In Meander kijken we samen met u welke behandeling het beste bij u past. Door onze korte wachttijden helpen wij u zo snel mogelijk met uw neus- of allergieklachten.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. E.H. (Jet) van den Akker
Dr. E.H. (Jet) van den Akker KNO-arts
“De variatie in mijn werk als KNO-arts geeft mij energie en houdt mij scherp.”