Neusoperatie

Als u bijvoorbeeld problemen heeft met ademen of een ontsteking heeft in de neus, kunnen wij dit behandelen met een neusoperatie. Er zijn verschillende soorten neusoperaties mogelijk.


Terug

Neusoperatie in Meander Medisch Centrum

We ruiken, maar we ademen ook met onze neus. Als dat moeilijk gaat, is een septumcorrectie een mogelijkheid. Het tussenschot in de neus wordt via de binnenkant recht gezet. Bij een chronische ontsteking aan de neusbijholten (met neuspoliepen) krijgt u een endoscopische operatie. Dit is een operatie met een soort kijkertje. Afgekort heet de operatie FESS. De arts maakt dan de neusbijholten open.

Ook is er dan een neusschelpverkleining (Celon behandeling) mogelijk. De arts maakt dan de onderste neusschelp kleiner, waardoor u beter kunt ademen. Wij kijken samen met u welke behandeling geschikt is en bereiden u zo goed mogelijk voor op de operatie.

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw dagbehandeling? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat u niet zelf naar huis kunt rijden na de operatie.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw behandeling bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat oog voor uw persoonlijke situatie belangrijk is.

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we graag bij snel herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.