aandachtsgebied

Keel

De KNO-arts is dé specialist op het gebied van problemen rondom de keel, hals, stem en het slikken. Bijvoorbeeld als u geen smaak of reuk meer heeft, maar ook bij reflux of snurken. Van het eerste onderzoek tot de behandeling.

Daarom Meander


  • STZ Expertisecentrum op het gebied van laryngologie.
  • Slaap Waak Centrum voor snurk – en slaapproblemen.
  • Goede zorg in dagverpleging voor kinderen.


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Keel in Meander Medisch Centrum

De KNO-artsen van Meander hebben veel ervaring met het onderzoek en de behandeling van keelproblemen. U kunt snel bij ons terecht en de wachttijden voor behandelingen zijn vaak kort. Naast volwassenen, zien we vaak kinderen en baby’s op de polikliniek. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van amandelen of een operatie aan het tongriempje.

Sommige onderzoeken in de keel zijn vervelend. De arts neemt de tijd om u uit te leggen wat er gaat gebeuren, gaat voorzichtig te werk en houdt goed in de gaten hoe het met u gaat. Komt u voor een behandeling voor uw kind? Onze medisch pedagogisch zorgverlener bereidt u en uw kind goed voor.

Heeft u stem- of slikproblemen? Wij zijn STZ Expertisecentrum laryngologie. U kunt dus rekenen op topklinische zorg. Voor snurk- of slaapproblemen kunt u terecht bij ons gespecialiseerde Slaap Waak Centrum.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. D.A. (Derrek) Heuveling
Dr. D.A. (Derrek) Heuveling KNO-arts
“Mijn streven is het leveren van kwalitatief goede en zinnige zorg, met oprechte aandacht voor de patiënt en zijn of haar wensen.”