aandachtsgebied

Oor en duizeligheid

De KNO-arts is dé specialist op het gebied van problemen met het oor of duizeligheid. Van fysiotherapie bij duizeligheid tot een operatie waardoor u weer kunt horen. U bent zeker van de modernste technieken.

Daarom Meander

  • Complete zorg voor alle ooraandoeningen en duizeligheid
  • De modernste operatietechnieken
  • Veel ervaring met verschillende hoorimplantaten


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Oor en duizeligheid in Meander Medisch Centrum

De KNO-artsen van Meander Medisch Centrum hebben veel ervaring met oorproblemen en duizeligheid. Onze specialisten onderzoeken en behandelen alle soorten aandoeningen aan het oor en alle soorten duizeligheid. Bijvoorbeeld BPPD, slechthorendheid of een gezwel in het oor. Bij onze KNO-artsen bent u zeker van veel ervaring en optimale zorg.

Bij duizeligheid kunt u vertrouwen op de samenwerking van de KNO-arts met de audioloog en fysiotherapeut. Samen helpen we u om de duizeligheid op te lossen. Voor gehoorverbeterende operaties werken we met de nieuwste behandelingen. We hebben veel ervaring met verschillende hoorimplantaten, zoals BAHA-implantaten, otomimix en gehoorbeenprotheses.

KNO-arts Jet van den Akker in Zappelin: hoe hoor je met je oren?

KNO-arts Jet van den Akker was te zien op TV in het kinderprogramma Zin in Zappelin op Zapp. Ze vertelt hoe een oor in elkaar zit, laat zien hoe een buisje eruit ziet en waarschuwt voorzichtig te zijn met harde geluiden.

Bekijk het filmpje!

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. M.C. (Maarten) van Loon
Dr. M.C. (Maarten) van Loon KNO-arts
“We gebruiken de nieuwste ontwikkelingen om patiënten met oorklachten optimaal te kunnen behandelen.”