Fysiotherapie bij duizeligheidsklachten

De invloed van duizeligheidsklachten op het dagelijks leven kan groot zijn. In veel gevallen kan de fysiotherapeut u helpen om uw klachten te verminderen. 

Terug

Fysiotherapie bij duizeligheidsklachten in Meander Medisch Centrum

De fysiotherapeut bekijkt aan de hand van uw verhaal en een onderzoek of uw klachten te behandelen zijn met fysiotherapie.

De afdeling Fysiotherapie van Meander biedt verschillende behandelingen aan:

  • Vestibulaire revalidatie: u krijgt oefeningen om uw duizeligheidsklachten te verminderen en uw evenwicht te verbeteren.
  • Mobilizing awareness: u leert oefeningen om verstoorde patronen in houding en bewegingen te verhelpen.
  • Manuele therapie: u leert u om uw houding en bewegingen te verbeteren.
  • Adem-ontspanningstherapie: u krijgt ontspanningsoefeningen die u helpen op de juiste manier te ademen in perioden van rust en inspanning.  

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Komt u binnenkort naar een van onze poliklinieken of afdelingen? Een goede voorbereiding thuis helpt. Want wat moet u allemaal meenemen? En wat betekent nuchter zijn? Meander maakt uw afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Met heldere informatie en services als afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

Of u nu op bezoek komt of zelf een afspraak, onderzoek of behandeling heeft, in Meander zorgen we graag voor u. Zo hebben we extra zorg voor kwetsbare, oudere patiƫnten. Ook bevorderen we snel herstel tijdens uw opname. Bijvoorbeeld met bewegen en lekker eten. En als naaste kunt u blijven overnachten in het ziekenhuis (rooming-in).

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld via Bureau Nazorg, als u nog niet direct naar huis kunt. Of als u begeleiding bij revalidatie nodig heeft. Bij thuiszorgwinkel Vegro vindt u de juiste hulpmiddelen voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.