aandachtsgebied

Hals

De KNO-arts is dé specialist op het gebied van problemen met de hals. Gezwellen in de hals bijvoorbeeld of ontsteking van de speekselklier. Van het eerste onderzoek tot de behandeling kunt u rekenen op onze expertise in dit complexe gebied.

Daarom Meander

  • Bijzondere ervaring met speekselklierchirurgie
  • Aangeboren halszwellingen vakkundig geopereerd
  • Korte wachttijd en snelle behandeling


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Hals in Meander Medisch Centrum

In de hals komen belangrijke functies voor het lichaam samen: ademhalen, eten, drinken en spreken. Dit complexe gebied vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Bij Meander kunt u rekenen op zeer ervaren KNO-artsen. Wij hebben bijzondere kennis over speekselklierchirurgie en de operatie van aangeboren halszwellingen. Naast volwassenen zien we ook veel kinderen.

U kunt snel bij ons terecht en de wachttijden voor behandelingen zijn vaak kort. Komt u voor een behandeling voor uw kind? Onze medisch pedagogisch zorgverlener bereidt u en uw kind goed voor.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Tamara Remmerts
Tamara Remmerts
“Ik had verschillende behandelkeuzes die in eenvoudige en duidelijke taal aan mij en mijn man uitgelegd werden. Dit hielp mij bij het maken van een goede keuze. Ook werd stap voor stap uitgelegd wat mij te wachten stond. ”