aandachtsgebied

Knie

Patiënten met uiteenlopende knieklachten, van artrose tot een gescheurde kruisband, komen voor onderzoek en een behandeling naar de afdeling Orthopedie. U komt hier via de huisarts, fysiotherapeut, sportarts of reumatoloog.

Daarom Meander

  • Rapid Recovery: snel herstel na knieprothese operatie
  • Korte toegang MRI en goede behandeling letsel
  • PreVit programma: kwetsbaren fitter het ziekenhuis in

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Knie in Meander Medisch Centrum

Op de afdeling Orthopedie behandelen wij patiënten met vele verschillende knieklachten. Van de behandeling van artrose tot knieprothese operaties. En van een kijkoperatie van de meniscus tot kruisbandreconstructies.

Bij Meander kunt u bij iedere behandeling rekenen op hoge kwaliteit zorg op maat. Bij knieprothese operaties gebruiken wij bijvoorbeeld de Rapid Recovery methode. Deze methode is gericht op goed en snel herstellen.

Via de sport-traumatologie polikliniek kunt u bij letsel aan uw knie snel een MRI krijgen. En speciaal voor de kwetsbare patiënt hebben wij het PreVit programma om u goed voor te bereiden op uw ziekenhuisverblijf. Want, ‘hoe fitter het ziekenhuis in, hoe fitter het ziekenhuis uit.’

Bij Meander gebruiken wij de modernste kniebandhersteloperaties. Zowel voor hobbysporters als topsporters. De orthopeed bekijkt en bespreekt met u wat er precies nodig is om u zo goed mogelijk te helpen. U krijgt daarom ook passende digitale voorlichting.

Hoge kwaliteit van zorg plaatsen knieprotheses

De orthopeden van Meander halen de maximale score in het onderzoek van Elsevier naar de beste ziekenhuizen.

Lees verder

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. R.D.A. (Robert) Gaasbeek
Dr. R.D.A. (Robert) Gaasbeek Orthopedisch chirurg, traumatoloog
“Orthopedie is de ideale mix tussen poliklinisch en chirurgisch werken. Onze zorgverlening is van hoge kwaliteit.”