Knieprothese en revisie knieprothese

Als u last heeft van erge knieslijtage, en medicijnen en fysiotherapie niet meer werken, krijgt u een nieuwe knie (knieprothese). Bij Meander Medisch Centrum kijken we welke knieprothese bij u past.

Terug

Knieprothese en revisie knieprothese in Meander Medisch Centrum

Meander biedt u verschillende mogelijkheden, zoals een totale of halve knieprothese. Bij revisie knieprothese heeft u al een knieprothese, maar is deze (gedeeltelijk) aan vervanging toe. Bij ons worden alle patiƫnten behandeld volgens de Rapid Recovery methode, waardoor u makkelijker, met minder pijn en sneller herstelt na de operatie.

Ons team is nauw betrokken bij de voorbereiding op de operatie en bij uw herstel daarna. Daarom ontvangt u digitale voorlichting op maat en begeleiden wij u stap voor stap.

Digitale voorlichting

Als u in Meander aan uw knieklachten wordt geholpen, dan ontvangt u een digitale voorlichting. Dit houdt in dat wij u door onder andere video's en 3d-filmpjes goed voorbereiden op uw behandeling. Ook vult u thuis al een digitale vragenlijst in, zodat uw specialist op de hoogte is van uw situatie. Voor meer informatie bekijkt u de video over digitale voorlichting in Meander.