Knieprothese en revisie knieprothese

Als u last heeft van erge knieslijtage, en medicijnen en fysiotherapie niet meer werken, krijgt u een nieuwe knie (knieprothese). Bij Meander Medisch Centrum kijken we welke knieprothese bij u past.

Terug

Knieprothese en revisie knieprothese in Meander Medisch Centrum

Meander biedt u verschillende mogelijkheden voor een nieuwe knie, zoals een totale of halve knieprothese. Bij revisie knieprothese heeft u al een knieprothese, maar is deze (gedeeltelijk) aan vervanging toe. Bij ons worden alle patiĆ«nten behandeld volgens de Rapid Recovery methode, waardoor u makkelijker, met minder pijn en sneller herstelt na de operatie. Bekijk voor meer informatie onze YouTube film hieronder. 

Ons team is nauw betrokken bij de voorbereiding op de operatie en bij uw herstel daarna. Daarom ontvangt u digitale voorlichting op maat en begeleiden wij u stap voor stap.

Digitale voorlichting

Als u in Meander aan uw knieklachten wordt geholpen, dan ontvangt u een digitale voorlichting. Dit houdt in dat wij u door onder andere video's en 3d-filmpjes goed voorbereiden op uw behandeling. Ook vult u thuis al een digitale vragenlijst in, zodat uw specialist op de hoogte is van uw situatie. Voor meer informatie bekijkt u de video over digitale voorlichting in Meander.

Bekijk de wachttijden voor een knieprothese.