specialisme

Orthopedie

De orthopeed is er voor iedereen met klachten aan botten, spieren of pezen. Ook voor kinderen. Van botbreuken tot een totale heupprothese of platvoet. U kunt rekenen op de expertise van de orthopeed.

Daarom Meander

  • Ervaren orthopeden met eigen specialisaties
  • Snel herstel bij een nieuwe heup, knie of schouder
  • Begeleiding van fysiotherapeuten bij operaties


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Orthopedie in Meander Medisch Centrum

Onze deskundige orthopeden hebben veel ervaring met de behandeling van aangeboren aandoeningen maar ook met klachten die later in het leven zijn ontstaan. De orthopeed onderzoekt eerst wat er aan de hand is. Als dat nodig is, overlegt hij daarvoor met specialisten van andere afdelingen in het ziekenhuis.

Elke orthopeed bij Meander heeft expertise op een speciaal aandachtsgebied. Bijvoorbeeld de heup, voet, kinderorthopedie of sportorthopedie. Krijgt u een nieuwe knie, schouder of heup? Dan herstelt u extra snel met de methodiek ‘Rapid Recovery’. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten ondersteunen u voor en na de operatie.

De wachttijden bij orthopedie zijn kort. Patiënten beoordelen ons met een ruime 8 en we hebben weinig complicaties. 

Hoge kwaliteit van zorg plaatsen knieprotheses

De orthopeden van Meander halen de maximale score in het onderzoek van Elsevier naar de beste ziekenhuizen.

Lees verder

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.5
Bekijk onze kwaliteit
7 februari 2022

Orthopedisch chirurgen Meander starten met het plaatsen van protheses in dagbehandeling

De orthopedisch chirurgen van Meander Medisch Centrum zijn gestart met het plaatsen van gewrichtsprotheses in dagbehandeling. Patiënten kunnen op de dag van de ingreep naar huis en hoeven niet een nacht in het ziekenhuis te blijven. Hiermee kunnen bepaalde groepen patiënten sneller geholpen worden en na de ingreep revalideren in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast worden er hierdoor minder bedden op de reguliere verpleegafdelingen bezet. Lees verder