aandachtsgebied

Heup

Bij Meander zijn we gespecialiseerd in behandelingen van de heup. Bijvoorbeeld bij heupartrose (slijtage) of een gebroken heup na een val. Ons multidisciplinaire team onderzoekt u en samen kiest u de juiste behandeling.

Daarom Meander

  • Jarenlange ervaring en goede resultaten
  • Gespecialiseerd in post-traumatische protheses
  • Rapid Recovery: kortere opname en snel herstel

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Heup in Meander Medisch Centrum

Heupklachten kunnen op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door artrose (slijtage) of een gebroken heup. Op onze afdeling Orthopedie doen we onderzoek naar de oorzaak van uw klachten. Krijgt u daarna een behandeling bij ons? Dan bereiden we u goed voor met video’s, 3D-filmpjes en met uitleg in onze folders. Het doel van de behandeling van uw heupklachten is dat u weer beter kunt bewegen. En dat u minder of zelfs geen pijn meer heeft.

Soms kunnen we u behandelen met medicijnen en/of fysiotherapie en soms is een operatie nodig. Meander heeft speciale kennis en ervaring met het plaatsen van een heupprothese (kunstheup). Net als met heuprevisies en problemen met posttraumatische heupprotheses. Krijgt u een heupoperatie in Meander? Dan is er een preoperatief spreekuur waar we u uitleg geven en voorbereiden op de operatie en opname.

Met onze methode Rapid Recovery zorgen we ervoor dat u sneller herstelt. Door goede pijnstilling kunt u al snel weer uit bed na de operatie. De kwaliteit van onze zorg en patiëntvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. U staat bij ons centraal, ons team staat voor u klaar.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. B.F. (Bas) Ongkiehong
Drs. B.F. (Bas) Ongkiehong Orthopedisch chirurg
“Als voormalig atleet heb ik veel affiniteit met bewegen. Want wie beweegt, die leeft!”