specialisme

Reumatologie

Reuma is een verzamelnaam voor aandoeningen aan gewrichten, spieren, pezen en botten. Soms raakt dit ook andere organen, zoals de longen, nieren, huid of bloedvaten. Er zijn veel verschillende soorten reuma.

Daarom Meander

  • Veel kennis over en ervaring met systeemziekten
  • Persoonlijke aandacht voor patiënten
  • Vast behandelteam en goede samenwerking met andere specialismen


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Reumatologie in Meander Medisch Centrum

Reumatoïde artritis (RA) is 1 van de meest voorkomende vormen van reuma. Bij deze vorm van reuma raken uw gewrichten ontstoken waardoor pijn, zwelling en moeheid ontstaat. Er zijn veel verschillende medicijnen tegen ontstekingsreuma. In Meander zoeken we voor elke patiënt naar de best passende behandeling met zo min mogelijk bijwerkingen.

Voor artrose (slijtage) is helaas nog geen behandeling mogelijk. Wel kunnen we ervoor zorgen dat u minder klachten heeft door u goede adviezen te geven. Ook pijnstillers zijn mogelijk. Hierbij kijken wij altijd naar uw situatie en luisteren wij goed naar uw wensen.

U kunt bij Meander rekenen op een vast behandelteam en goede samenwerking met andere specialismen. Want als dat nodig is, werken onze reumatologen nauw samen met andere specialisten. Zoals de nefroloog of dermatoloog.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.5
Bekijk onze kwaliteit