aandachtsgebied

Schouderklachten

Pijn in de schouder kan erg lastig zijn in uw dagelijks leven. Schouderklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Meander Medisch Centrum heeft een zeer ervaren team dat u kan helpen.

Daarom Meander

  • 3D-technologie als hulpmiddel bij schouderprothese
  • Ruime ervaring met kijkoperaties in de schouder
  • Schouderspreekuur met gespecialiseerde fysiotherapeuten

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Schouderklachten in Meander Medisch Centrum

Bij schouderklachten is het vaak moeilijk om uw arm en schouder te bewegen. Er zijn verschillende oorzaken voor schouderpijn. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van schouderslijtage, beter bekend als artrose, of een frozen shoulder. Aan de meeste schouderklachten is  wel iets te doen.

Bij Meander kijken we samen waar uw pijn vandaan komt en hoe we dit kunnen oplossen. Er staat een gespecialiseerd team voor u klaar dat veel ervaring heeft in kijkoperaties en schouderprothesen. U krijgt een behandeling die bij u past en gericht is op een zo snel mogelijk herstel.

Wij vinden het belangrijk u goed voor te bereiden op uw behandeling. Daarom krijgt u van ons digitale voorlichting op maat, met een 3D-filmpje over de behandeling.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. R.A.G. (Rob) Nordkamp
Drs. R.A.G. (Rob) Nordkamp Orthopedisch chirurg
“Sporters zijn veeleisend en willen snel en goed weer kunnen functioneren. Prachtig dat wij hier actief aan kunnen bijdragen.”