specialisme

Dermatologie

Bij het specialisme Dermatologie onderzoeken en behandelen we verschillende huidklachten. Van eczeem tot huidkanker. Onze dermatologen staan voor u klaar met de beste zorg en een persoonlijk behandelplan.

Daarom Meander

  • Complete dermatologische zorg voor volwassene en kind
  • Mohs’ chirurgie bij de behandeling van huidkanker
  • Expertise in vasculitis, overmatig zweten en hidradenitis


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Dermatologie in Meander Medisch Centrum

Bij het specialisme Dermatologie onderzoeken en behandelen onze dermatologen het grootste orgaan van ons lichaam: de huid. U kunt met veel verschillende soorten huidaandoeningen bij ons terecht. Zoals spataderen (flebologie), anale klachten (proctologie), overmatig zweten en huidkanker. Vaak kunnen we u helpen op onze intensieve dagbehandeling. Maar ook voor cosmetische behandelingen kunt u bij ons terecht.

Voor de beste huidzorg kunt u rekenen op een team van dermatologen, doktersassistenten en huidtherapeuten. Als dat nodig is, werken onze specialisten ook nauw samen met specialisten van andere afdelingen, zoals Gynaecologie en Chirurgie. Heeft u een verdacht plekje of een andere huidklacht? Bij onze specialisten bent u in goede handen.

Samen met het UMC Utrecht leiden wij artsen op tot dermatoloog. Op die manier leren we van elkaar en blijven we iedere dag in ontwikkeling. Zo kunnen we u de beste zorg bieden bij huidklachten. En daar zijn we trots op.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.4
Bekijk onze kwaliteit
Foto van Mevrouw Van Steen
Mevrouw Van Steen
“De dermatoloog schreef me niet alleen een crème voor, maar gaf ook praktische tips om huiduitslag te voorkomen. Dat vond ik echt een aanvulling.”