aandachtsgebied

Eczeem en psoriasis

Eczeem en psoriasis kunnen u door jeuk, pijn en een schilferige huid veel ongemak geven. De juiste combinatie van verschillende behandelingen kan uw klachten verminderen. Onze dermatologen zijn hierin gespecialiseerd.

Daarom Meander

  • Groot aanbod aan behandelingen en mogelijkheden
  • Goede samenwerking met UMCU
  • Speciaal eczeemspreekuur voor al uw vragen


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Eczeem en psoriasis in Meander Medisch Centrum

Jeuk en een rode en schilferende huid zijn bekende symptomen van eczeem en psoriasis. Er bestaat nog geen behandeling die eczeem of psoriasis kan genezen. Wel kunnen we uw klachten verminderen door diverse behandelingen. Bij Meander hebben wij een groot aanbod aan behandelingen hierin. Zo kunt u terecht voor verschillende soorten lichttherapie, intensieve zalfbehandelingen of wet wraps.

Wij kijken samen met u welke behandeling het beste bij u past. Vaak is dit een combinatie van verschillende therapieën. De behandeling regelmatig en langere tijd volhouden is erg belangrijk. Als het kan, houden wij rekening met uw agenda bij het inplannen van de afspraken. De behandelingen zijn poliklinisch. U hoeft hiervoor dus niet opgenomen te worden.

Ook hebben wij speciaal voor patiënten het eczeemspreekuur op de polikliniek Dermatologie. Hier krijgt u de tijd en aandacht om vragen te stellen. Ook geven wij advies over het verzorgen van uw huid.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. A.M.T. (Anneke) van Lynden-van Nes
Dr. A.M.T. (Anneke) van Lynden-van Nes Dermatoloog
“Naast kennis en vaardigheden vind ik goede communicatie met mijn patiënten belangrijk. Aandacht en duidelijke uitleg zijn van belang voor een goed resultaat.”