aandachtsgebied

Overmatig zweten (hyperhidrosis)

Overmatig zweten (hyperhidrosis) komt vaak voor, maar kan erg vervelend voor u zijn. Bij Meander hebben wij verschillende mogelijkheden om u hier tijdelijk of blijvend vanaf te helpen.

Daarom Meander

  • Samenwerking met internist, chirurg en psycholoog
  • Groot aanbod aan behandelingen
  • Verwijzingen van patiënten uit het hele land


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Overmatig zweten (hyperhidrosis) in Meander Medisch Centrum

Hyperhidrosis, ook wel bekend als overmatig zweten of transpireren, kan erg lastig en vervelend zijn. Overmatig zweten is gelukkig goed te behandelen. De dermatologen in Meander Medisch Centrum zijn hierin gespecialiseerd. We hebben een compleet aanbod aan behandelingen, ook voor een blijvend resultaat. Uit het hele land worden patiënten dan ook naar ons doorverwezen.

De dermatoloog werkt samen met de internist, chirurg en psycholoog om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Behandelingen kunnen een tijdelijk of blijvend effect hebben. Van de botulinetoxine-behandeling (Dysport), chirurgische behandeling, unieke proefbehandeling met iontoforese tot de MiraDry-behandeling.

Belangrijk om te weten is dat de iontoforese en MiraDry-behandeling op dit moment niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar. De botulinetoxine-behandeling wordt alleen vergoed bij vastgestelde medische noodzaak. Tarieven van de eerste en eventueel tweede sessie van de MiraDry-behandeling kunt u vinden op de website van Dry-Nederland.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. I.M.L. (Leonie) Majoie
Drs. I.M.L. (Leonie) Majoie Dermatoloog
“Ik bied zorg aan mensen van jong tot oud, met chronische én acute huidproblemen. Samen kiezen we uit het uitgebreide palet aan behandelmogelijkheden.”