aandachtsgebied

Proctologie

Proctologie onderzoekt en behandelt de anus en de endeldarm erachter. Bijvoorbeeld bij bloedverlies, jeuk of pijn. Onze dermatologen en chirurgen zijn hierin gespecialiseerd. Samen met u zoeken ze naar een duidelijke oorzaak en oplossing voor uw probleem.

Daarom Meander

  • Goede samenwerking met andere afdelingen en artsen
  • Ruime kennis over de anus en endeldarm
  • Samen zoeken naar de juiste behandeling


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Proctologie in Meander Medisch Centrum

Bij klachten aan de anus denken mensen snel aan aambeien. Vaak gaat het om een ander probleem. Als u bloedverlies uit de anus heeft of last van jeuk of pijn kunt u voor onderzoek terecht bij onze dermatologen. Het kan dan gaan om aambeien (hemorroïden), maar ook om eczeem rond de anus of huidflapjes (marisken). Bij verdenking op een ontsteking aan de anus, perianaal abces of fistel kunt u terecht op de polikliniek Proctologie van Chirurgie.

Wij vinden het bij Meander belangrijk om eerst goed te kijken wat er aan de hand is. Daarna maken we samen een behandelplan. In Meander hebben de dermatologen en chirurgen een goede samenwerking met de maag-, darm-, leverartsen. Ook is er een apart spreekuur voor bekkenbodemproblemen. Zo krijgt u altijd de best mogelijke behandeling.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. A.K. (Karijn) Koopmans
Drs. A.K. (Karijn) Koopmans Dermatoloog
“Het mooie van het vak? De patiënt helpen, soms door te luisteren en adviezen te geven en soms juist door een kleine ingreep uit te voeren.”