specialisme

Chirurgie

Onze chirurgen zijn er als u of uw kind geopereerd moet worden. Zij zijn breed opgeleid en hebben extra kennis van verschillende aandachtsgebieden. Bijvoorbeeld diafragmachirurgie, vaatchirurgie of traumatologie.

Daarom Meander

  • Breed opgeleide én gespecialiseerde chirurgen
  • Speciale kennis en ervaring met robotchirurgie
  • Complete, regionale zorg bij verschillende soorten operaties

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Chirurgie in Meander Medisch Centrum

De chirurgen van Meander Medisch Centrum hebben veel algemene kennis en ervaring met operaties. Maar zij hebben ook extra kennis van bijvoorbeeld operaties bij vaatziekten, oncologie (kanker), maag, darm- en leverziekten en middenrifproblemen. Ook zijn onze chirurgen gespecialiseerd in het opereren met high-tech robottechnieken. Bijvoorbeeld bij dikkedarmkanker.  

Met een verwijzing van uw huisarts of specialist kunt u op onze afdeling Chirurgie terecht. Tijdens verschillende spreekuren geven onze specialisten hier uitleg over uw operatie. Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom organiseren wij de zorg regionaal, dus zo dichtbij mogelijk.

Om u de beste zorg te bieden, werken we nauw samen met specialisten van andere afdelingen. Zoals Urologie, Orthopedie, MDL en in het Meander Centrum voor Oncologische Zorg. Zo krijgt u steeds zorg van de meest deskundige arts.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.7
Bekijk onze kwaliteit
Foto van De heer Versluis
De heer Versluis
“De chirurg nam mij echt mee in het hele traject en legde heel goed uit wat hij van plan was tijdens mijn darmoperatie. Voor mij is het geen straf om naar Meander te gaan, ik voel me er echt op mijn plek.”