aandachtsgebied

Maag-, Darm- en Leverchirurgie

De Maag-darm-leverchirurg opereert aandoeningen in het spijsverteringskanaal. We zijn gespecialiseerd in kijkoperaties. Daardoor heeft u minder pijn, herstelt u sneller en kunt u sneller weer naar huis.

Daarom Meander

  • High-tech behandelingen
  • STZ-expertisecentrum
  • Voorloper in robotchirurgie bij darmoperaties


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Maag-, Darm- en Leverchirurgie in Meander Medisch Centrum

U kunt bij Maag-, Darm- en Leverchirurgie terecht voor de operatie van bijvoorbeeld galblaasklachten, blindedarmontsteking of aambeien. En voor behandeling van ziekten zoals dikkedarmkanker of leverkanker. Afhankelijk van wat er aan de hand is, kiezen wij voor een open operatie of een kijkoperatie.

Onze chirurgen zijn voorlopers in Nederland op het gebied van kijkoperaties in de darmen met speciale robottechniek. Hierdoor kunnen we heel precies opereren via zo klein mogelijke sneetjes. U bent daardoor sneller hersteld en hoeft minder lang in het ziekenhuis te blijven. Dit noemen we minimaal invasief opereren.

Door onze bijzondere expertise en ervaring, is Meander landelijk STZ-expertisecentrum voor middenrifoperaties (diafragmachirurgie) en de minimaal invasieve behandeling van darmkanker. Andere ziekenhuizen verwijzen patiënten naar ons door.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Prof.dr. E.C.J. (Esther) Consten
Prof.dr. E.C.J. (Esther) Consten Chirurg
“Als chirurg kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de behandeling van vele darmziekten zoals kanker. Meander Medisch Centrum is daarvoor de juiste en inspirerende plek. ”