Aambeien behandelen

Aambeien zijn vervelend en pijnlijk, maar goed te behandelen. Onze specialisten zien erg veel patiënten met aambeien. Samen met u kijken we welke behandeling de oplossing voor uw klachten kan zijn.

Terug

Aambeien behandelen in Meander Medisch Centrum

Als u last heeft van aambeien (hemorroïden), zijn de aderen in de anus uitgezet, vaak naar buiten toe. Hierdoor kunnen ze gaan bloeden of jeuken. Meestal helpen de tips uit onze folder om de klachten te verminderen. Blijven de klachten? Dan kunnen we op de polikliniek de aambeien verwijderen door ze af te binden met elastiekjes.

Als dit niet werkt, is er heel soms een PPH-operatie nodig. U gaat dan onder narcose of krijgt een ruggenprik. De aambeien worden terug op hun plaats gebracht en waar nodig deels verwijderd. Bij Meander helpen wij u graag met de juiste behandeling zodat u zo snel mogelijk herstelt.


Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw behandeling of opname? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders. Zo is het verstandig om vezelrijk te eten en veel water te drinken. En als u een operatie krijgt moet u van tevoren nuchter zijn.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw behandeling of opname bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat aandacht en begeleiding van uw naasten ook belangrijk is. Net als oog voor uw persoonlijke situatie.

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw behandeling of opname helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis. Bent u weer thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.