aandachtsgebied

Vaatchirurgie

Er zijn veel verschillende vaatziekten en vaataandoeningen. Van vernauwde slagaderen tot een diabetische voet. Meander Medisch Centrum is gespecialiseerd in Vaatchirurgie. Onze vaatchirurgen staan voor u klaar met de beste operatieve behandelingen.

Daarom Meander

  • Vaatkeurmerk van Harteraad
  • We gebruiken de nieuwste en minst belastende technieken
  • Nauwe samenwerking met de afdeling Radiologie

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Vaatchirurgie in Meander Medisch Centrum

Onze vaatchirurgen onderzoeken en behandelen u bij verschillende vaatziekten en vaataandoeningen. Bijvoorbeeld als u last heeft van een slagadervernauwing, spataderen of een diabetische voet. Uw huisarts of een andere specialist verwijst u dan naar onze afdeling voor een vaatchirurgische behandeling. Zoals een endovasculaire behandeling bij een aneurysma: een verwijding of uitstulping van een bloedvat. Of voor het plaatsen van een port-a-cath.

Wij gebruiken de minst belastende behandeltechnieken, zodat u zo snel mogelijk herstelt. Hiervoor werken we nauw samen met de Da Vinci Kliniek, die gespecialiseerd is in wondbehandeling en hyperbare zuurstoftherapie. En met andere specialismen, zoals Diabeteszorg, Radiologie en Dermatologie. Zo weet u zeker dat u de juiste zorg krijgt.

Voor onze specialisatie in vaatchirurgie heeft Meander het Vaatkeurmerk gekregen van Harteraad. Dit keurmerk laat zien dat we veel kennis en ervaring hebben binnen ons vakgebied. En dat we vaatzorg bieden van de hoogste kwaliteit.

Diabetisch voetenspreekuur
Het diabetisch voetenspreekuur vindt iedere vrijdagochtend plaats in Amersfoort, waarbij alle zorgverleners aanwezig zijn. Vraag uw huisarts of behandelend specialist om een verwijzing.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. V. (Vincent) van Weel
Dr. V. (Vincent) van Weel Vaatchirurg
“Vaatchirurgie is voor mij het meest uitdagende specialisme. Mijn liefde voor het vak begon tijdens mijn promotieonderzoek.”