specialisme

Da Vinci Kliniek

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek op het gebied van complexe wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Patiënten met slecht genezende wonden of klachten door bestraling kunnen bij ons terecht.

Terug

Da Vinci Kliniek in Meander Medisch Centrum

Da Vinci kliniek werkt samen met de specialisten en verpleegkundigen van Meander Medisch Centrum. We combineren diverse behandelingen om tot het beste resultaat te komen. Welke behandelingen we inzetten, is afhankelijk van uw persoonlijke medische situatie.

Lees meer over onze behandelingen en bekijk ons team op www.davincikliniek.nl

Hyperbare zuurstoftherapie

Door bestraling of diabetes kunnen bloedvaatjes in het lichaam beschadigen. Hierdoor treedt een zuurstoftekort op. Dit kan verschillende klachten geven. Hyperbare zuurstoftherapie zorgt ervoor dat het zuurstoftekort wordt opgeheven. Ook zorgt het voor de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes en cellen die het herstel bevorderen.

Diabetisch voetenspreekuur

Het diabetisch voetenspreekuur van Da Vinci Kliniek vindt plaats met medewerking van de medisch specialisten van Meander. Het spreekuur is iedere woensdag, waarbij alle zorgverleners aanwezig zijn. Vraag uw huisarts of behandelend specialist om een verwijzing.

Afspraak maken

Da Vinci Kliniek is ook gespecialiseerd in complexe wondgenezing. Heeft u een wond die slecht geneest? Uw huisarts of behandelend specialist kan u verwijzen via Zorgdomein of via onze website.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
12 november 2021

Meander en de Da Vinci kliniek werken succesvol samen bij behandeling van diabetische voeten

Zondag 14 november is het Wereld Diabetesdag. Diabetes is een chronische stofwisselingsziekte en het aantal patiënten met diabetes groeit de afgelopen jaren explosief. Diabetespatiënten kunnen in Meander Medisch Centrum terecht voor behandeling. Als gevolg van diabetes kunnen patiënten wondjes aan de voet krijgen. Anderhalf jaar geleden heeft Meander het diabetische voetenspreekuur overgedragen aan de Da Vinci Kliniek, een focuskliniek voor complexe wondgenezing en hyperbare zuurstoftherapie. Zij houden spreekuur in Meander en werken hierbij nauw samen met de specialisten van Meander. De reacties op en resultaten van deze speciale samenwerking zijn tot op heden erg positief. Lees verder