Mohs’ micrografische chirurgie

Het behandelen van huidkanker kan soms met Mohs’ chirurgie. Deze vorm van opereren heeft meerdere voordelen. Bij Meander Medisch Centrum bespreken we deze mogelijkheid met u.


Terug

Mohs’ micrografische chirurgie in Meander Medisch Centrum

Bij Mohs’ micrografische chirurgie verwijderen we de huidkanker, zonder onnodig gezonde huid weg te halen. U krijgt op dezelfde dag de behandeling en de uitslag. Met de Mohs’-techniek is de kans groot dat we de huidkanker helemaal weg kunnen halen. Dit controleren we direct na de operatie met een microscoop. De kans dat de tumor terugkomt is daardoor veel kleiner.

Of deze behandeling mogelijk is voor u, hangt af van de locatie van de tumor en het soort tumor. Samen beslissen we of deze techniek voor u geschikt is.

Bekijk de wachttijden voor Mohs' micrografische chirurgie.

Bekijk voor meer informatie over de behandeling hieronder de video over Mohs' chirurgie op YouTube (dit is een video van Huidarts.com en de opnames zijn niet in Meander gemaakt):

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Komt u binnenkort naar een van onze poliklinieken of afdelingen? Een goede voorbereiding thuis helpt. Want wat moet u allemaal meenemen? En wat betekent nuchter zijn? Meander maakt uw afspraak graag zo makkelijk mogelijk. Met heldere informatie en services als afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

Of u nu op bezoek komt of zelf een afspraak, onderzoek of behandeling heeft, in Meander zorgen we graag voor u. Zo hebben we extra zorg voor kwetsbare, oudere patiënten. Ook bevorderen we snel herstel tijdens uw opname. Bijvoorbeeld met bewegen en lekker eten. En als naaste kunt u blijven overnachten in het ziekenhuis (rooming-in).

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook rond en na uw vertrek uit het ziekenhuis helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld via Bureau Nazorg, als u nog niet direct naar huis kunt. Of als u begeleiding bij revalidatie nodig heeft. Bij thuiszorgwinkel Vegro vindt u de juiste hulpmiddelen voor thuis. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.