aandachtsgebied

Huidkanker

Vindt uw huisarts een plekje op uw huid verdacht? De dermatologen in Meander staan klaar voor een snelle diagnose. Als dat kan houden we de behandeling zo klein mogelijk. En zo dicht mogelijk bij huis.   


Daarom Meander

  • Compleet zorgaanbod voor behandeling huidkanker, waaronder Mohs’ chirurgie
  • Melanoomzorg zo dicht bij huis als mogelijk
  • Goede samenwerking dermatologen met plastisch chirurg en oncologisch chirurg

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Huidkanker in Meander Medisch Centrum

Blijf bij een verdacht plekje op uw huid niet twijfelen. Uw huisarts kan u snel vertellen of er onderzoek nodig is. In Meander helpen de dermatologen u graag zo snel en zo goed mogelijk. Meestal kan de diagnose snel gesteld worden en de meeste plekken huidkanker zijn eenvoudig te behandelen. We hebben een compleet zorgaanbod voor onderzoek en behandeling. De behandeling met Mohs’ micrografische chirurgie is daarin bijzonder. Bij deze vorm van opereren wordt het verwijderde laagje huid direct onderzocht. Zo wordt er nooit te veel huid verwijderd.

Melanoom is een vorm van huidkanker die soms uitgebreider behandeld moet worden. We werken nauw samen met de oncologisch chirurgen en plastisch chirurgen. Er is veel mogelijk om uw huid na de operatie te herstellen. We kiezen hierbij voor de techniek die bij u past. In de regio Midden-Nederland is de zorg voor mensen met melanoom goed geregeld. Via netwerk Oncomid werkt Meander samen met de specialisten uit 6 andere ziekenhuizen. Zo krijgt u via Meander optimale zorg.

Foto van Dr. J.L. (Judith) Thijs
Dr. J.L. (Judith) Thijs Dermatoloog
“Contact en goede communicatie met de patiënt staan bij mij op één!”

Leven met en begeleiding bij kanker

Kanker doet veel met je, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor uw dagelijks leven. Om daar beter mee om te gaan, kunt u hulp en ondersteuning krijgen. Dit kan zowel tijdens als na de behandeling.

Lees verder
15 mei 2023

Meander organiseert succesvol Smaakcafé voor oncologiepatiënten

Afgelopen zaterdag vond in Meander Medisch Centrum het eerste Smaakcafé voor oncologiepatiënten plaats. Vijf patiënten kregen samen met een naaste een kookworkshop van de koks van Meander. Lees verder

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.6
Kwaliteit en veiligheid