aandachtsgebied

Huidkanker

Vindt uw huisarts een plekje op uw huid verdacht? De dermatologen in Meander staan klaar voor een snelle diagnose. Als dat kan houden we de behandeling zo klein mogelijk. En zo dicht mogelijk bij huis.   


Daarom Meander

  • Compleet zorgaanbod voor behandeling huidkanker, waaronder Mohs’ chirurgie
  • Melanoomzorg zo dicht bij huis als mogelijk
  • Goede samenwerking dermatologen met plastisch chirurg en oncologisch chirurg

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Huidkanker in Meander Medisch Centrum

Blijf bij een verdacht plekje op uw huid niet twijfelen. Uw huisarts kan u snel vertellen of er onderzoek nodig is. In Meander helpen de dermatologen u graag zo snel en zo goed mogelijk. We hebben een compleet zorgaanbod voor onderzoek en behandeling. De behandeling met Mohs’ micrografische chirurgie is daarin bijzonder. Een vorm van opereren in laagjes waarbij ieder laagje direct wordt onderzocht. Zo wordt er nooit te veel huid verwijderd.

Melanoom is een agressieve vorm van huidkanker. In de regio Midden-Nederland is de zorg voor mensen met melanoom goed geregeld. Via netwerk Oncomid werkt Meander samen met de specialisten uit 6 andere ziekenhuizen. Zo krijgt u via Meander eigenlijk zorg van de allerbeste specialisten tegelijk. Is een specialistische behandeling nodig dan kunt u terecht in het UMC Utrecht. Ook werken we nauw samen met de plastisch chirurgen en oncologisch chirurgen. Er is veel mogelijk om uw huid na de operatie te herstellen. We kiezen hierbij voor de techniek die bij u past.

Zorg bij kanker gaat verder dan medische zorg alleen. Ook mentaal kunt u soms hulp gebruiken. Net als bij lichamelijke klachten die tijdens de behandeling kunnen ontstaan. Onze ondersteuningsconsulenten zijn er voor u en voor uw partner en familie. Ze bieden advies, begeleiding en antwoord op vragen in deze onzekere tijd.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht