specialisme

Plastische Chirurgie

Plastische Chirurgie is het specialisme dat vormen of afwijkingen van het lichaam herstelt. Van polsklachten tot reconstructies bij huid- of borstkanker. Maar ook cosmetische operaties voor uw uiterlijk zijn mogelijk.

Daarom Meander

  • Veilige plastische chirurgie in veilige ziekenhuisomgeving
  • Specialisten voor alle soorten plastische chirurgie
  • Goede samenwerking met andere specialismen


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Plastische Chirurgie in Meander Medisch Centrum

Plastische chirurgie kan op vele manieren worden ingezet. Zo komt u op de afdeling Plastische Chirurgie met hand- en polsklachten. De plastisch chirurgen doen ook reconstructieve (herstellende) operaties. Zoals een borstreconstructie na een borstoperatie. Of het herstellen van de huid bij huidkanker.

Plastische chirurgie zonder medische noodzaak wordt esthetische of cosmetische chirurgie genoemd. Deze zorg wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Ook voor deze onverzekerde zorg kunt u in Meander terecht.

Ons team van plastisch chirurgen heeft veel ervaring met verschillende vormen van plastische chirurgie. U wordt behandeld in een veilige ziekenhuisomgeving. En voor het beste resultaat werkt de plastisch chirurg waar nodig nauw samen met andere specialisten. Bekijk hier de website van de plastisch chirurgen in Meander in Amersfoort, met informatie over behandelingen.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.8
Bekijk onze kwaliteit
13 september 2022

Plastisch chirurg Sjoerd Kamminga behaalt gerenommeerd Europees examen in de hand- en pols chirurgie

Sjoerd Kamminga, plastisch chirurg in Meander Medisch Centrum en gespecialiseerd in hand- en polschirurgie, heeft afgelopen juni het diploma van de FESSH, de Europese beroepsorganisatie van hand- en polschirurgen, behaald. Dit diploma betekent een erkenning van zijn vakmanschap op Europees niveau. Binnen Europa is dit het hoogst haalbare examen. Lees verder

Foto van Josje van Welij
Josje van Welij
“Met mijn chirurg had ik een fijne klik. Hij luisterde naar mijn wensen en deed alles wat in zijn macht lag voor het mooiste resultaat!”