aandachtsgebied

Cosmetische chirurgie (esthetische chirurgie)

Als u een verbetering van uw uiterlijk wenst, kan plastische chirurgie een oplossing zijn. We noemen dat esthetische chirurgie, of cosmetische chirurgie. Veilige operaties en een natuurlijk resultaat staan bij ons voorop.

Daarom Meander

  • Veilige operaties en natuurlijke resultaten
  • Zorg door ervaren plastisch chirurgen
  • Veilige ziekenhuisomgeving


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Cosmetische chirurgie (esthetische chirurgie) in Meander Medisch Centrum

Plastische chirurgie voor een mooier uiterlijk noemen we esthetische chirurgie, of cosmetische chirurgie. Dit kan ook in Meander, door een ervaren team van plastisch chirurgen. Door onze kennis en ervaring kunt u zeker zijn van een veilige operatie met een natuurlijk resultaat.

Esthetische operaties vallen niet binnen de verzekerde zorg. Maar soms zijn uw klachten wel voldoende voor een vergoeding door uw verzekeraar. De plastisch chirurg in het Meander weet welke operaties mogelijk vergoed worden. De kosten voor een onverzekerde behandeling bespreekt de arts met u tijdens het eerste gesprek. Het eerste consult krijgt u vergoed als u door uw huisarts bent doorverwezen.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. P.Q. (Quinten) Ruhé
Dr. P.Q. (Quinten) Ruhé Plastisch chirurg
“Samen met de patiënt maak ik een plan voor de operatie. Ik realiseer dit tot in de kleinste details. Dat maakt mijn vak geweldig.”