aandachtsgebied

Hand- en polschirurgie

Als u klachten heeft aan uw vingers, hand of pols kunnen onze specialisten van Hand- en polschirurgie u helpen. Zij behandelen aandoeningen zoals het carpaal-tunnelsyndroom of een triggerfinger.

Daarom Meander

  • 2 plastisch chirurgen gediplomeerd op hoogst haalbare Europees niveau in hand- en polschirurgie
  • Alles in huis: samenwerking met verschillende ervaren specialisten bij complexe problemen 
  • U kunt snel terecht in onze veilige ziekenhuis omgeving


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Hand- en polschirurgie in Meander Medisch Centrum

Hand- en polschirurgie is een groot onderdeel van plastische chirurgie, tot wel 50%. Er zijn verschillende redenen voor operaties aan de hand. Zoals aandoeningen van buig- of strekpezen, zenuwen en bindweefselafwijkingen. Aandoeningen die vaak voorkomen zijn de ziekte van Dupuytren, carpaal-tunnelsyndroom en een haperende vinger (triggerfinger).

Ons team van specialisten bestaat uit ervaren handchirurgen. Bij complexe problemen kijken er verschillende specialisten mee om u de beste zorg te geven. Daarom bestaat het team uit een handchirurg, handtherapeut, revalidatiearts, reumatoloog, orthopedisch chirurg, traumachirurg en neuroloog.

Een groot multidisciplinair team staat dus voor u klaar. Dit is in geen enkele commerciële handkliniek mogelijk.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. S.P. (Sjoerd) Kamminga
Drs. S.P. (Sjoerd) Kamminga Plastisch chirurg
“Een operatie heeft veel impact op het dagelijkse leven van mijn patiënten. Daarom vind ik het belangrijk om de keuze samen goed te overwegen.”
13 september 2022

Plastisch chirurg Sjoerd Kamminga behaalt gerenommeerd Europees examen in de hand- en pols chirurgie

Sjoerd Kamminga, plastisch chirurg in Meander Medisch Centrum en gespecialiseerd in hand- en polschirurgie, heeft afgelopen juni het diploma van de FESSH, de Europese beroepsorganisatie van hand- en polschirurgen, behaald. Dit diploma betekent een erkenning van zijn vakmanschap op Europees niveau. Binnen Europa is dit het hoogst haalbare examen. Lees verder