Top 10 innovaties Apotheek 2022

Voor de tweede keer presenteren we het jaarbeeld van de apotheek van Meander Medisch Centrum. In het jaarbeeld 2022 lichten we 10 innovatieve ontwikkelingen uit die ons trots maken.

Terug

We kregen zoveel enthousiaste reacties op onze Top 10 innovaties in het jaarbeeld 2021, dat we ook 2022 op deze manier willen vangen. We hopen met het jaarbeeld 2022 onze medewerkers nog trotser te maken op onze mooie apotheek. Maar we hebben dit document ook geschreven voor alle (zorg)medewerkers in Meander en geïnteresseerden buiten Meander om te laten zien waar wij in onze apotheek mee bezig zijn.

De 10 innovaties die we presenteren zijn zeer divers, wat aangeeft dat we in onze apotheek het vak in de volle breedte uitvoeren. Aan bod komen innovaties op ons laboratorium, onze bereidingsafdeling, de logistiek, afdeling GGZ en de poliklinische apotheek. Daarnaast zijn we actief op het gebied van wetenschap en duurzaamheid. Op die manier passeren veel aspecten van onze bedrijfsvoering de revue.

Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie.

Louise Andrews, ziekenhuisapotheker logistiek en radiofarmacie, Milly Attema, ziekenhuisapotheker kwaliteit, Dominique Baas, poliklinisch apotheker, Oscar Breukels, ziekenhuisapotheker bereidingen,  Mirte Malingré, ziekenhuisapotheker laboratorium,  Wai Hong Man, ziekenhuisapotheker GGZ, Elsbeth Nagtegaal, ziekenhuisapotheker klinisch farmaceutische dienstverlening, Marije Russcher, ziekenhuisapotheker GGZ,  Maurice Steeghs, ziekenhuisapotheker inkoop en klinische trials, Monique van der Westerlaken, ziekenhuisapotheker manager

Ad van Brummelen, teammanager automatisering, Stephanie Hopman, teammanager klinisch farmaceutische dienstverlening en GGZ,  Harry Kapelle, teammanager laboratorium, Mehmet Kiliç, teammanager poliklinische apotheek, Linda Wentink, teammanager bereidingen, radiofarmacie en logistiek.


Bekijk onze innovaties van 2022