Maak uw afspraak op de poli Dermatologie online
in het patiëntenportaal MijnMeander

Heeft u van uw huisarts een verwijzing gekregen naar de polikliniek Dermatologie in Meander Medisch Centrum, dan kunt u zelf online uw afspraak maken. Lees meer ...

Dermatologie

Bij de polikliniek Dermatologie van Meander Medisch Centrum in Amersfoort, Baarn en Nijkerk kunt u terecht voor alle soorten huidaandoeningen. Ons team van dermatologen, verpleegkundigen, doktersassistentes en huidtherapeutes biedt volledige dermatologische zorg aan zowel volwassenen als kinderen, inclusief intensieve dagbehandeling en cosmetische behandelingen. De polikliniek Dermatologie heeft in samenwerking met het UMCU een belangrijke functie in het opleiden van artsen en specialisten.

 

Compleet zorgaanbod Dermatologie in Meander Medisch Centrum 

Op de polikliniek Dermatologie van Meander Medisch Centrum biedt onder meer:

 

Naar alle behandelingen & onderzoeken Dermatologie 

 

Moet ik mijn behandeling op de poli Dermatologie zelf betalen?

Niet alle dermatologische ingrepen komen voor vergoeding in aanmerking, zelfs niet als er een medische indicatie voor bestaat. Cosmetische behandelingen worden in het geheel niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Om patiënten toch de behandelingen te kunnen bieden die zij willen laten uitvoeren, voeren de dermatologen ook onverzekerde zorg uit. U ontvangt dan een factuur van ons, die u zelf betaalt. U kunt deze factuur niet declareren bij uw zorgverzekeraar.