specialisme

Oogheelkunde

Samen met de orthoptist en optometrist zorgt de oogarts voor gezonde ogen en een goed zicht. Er bestaan veel verschillende soorten oogaandoeningen. Goed onderzoek en een geschikte behandeling zijn dan ook erg belangrijk.

Daarom Meander

  • Alle aandacht voor u
  • Hoge kwaliteit zorg en behandelingen
  • Korte wachttijden


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Oogheelkunde in Meander Medisch Centrum

Het oog, de oogzenuw en de hersenen vormen het visueel systeem. Hierdoor kunnen we zien. Ook de oogleden en traanwegen horen bij het oog. Als u oogklachten heeft, staat het specialistisch team van Meander voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en gericht onderzoek herkennen we uw klachten vaak snel.

Er zijn veel verschillende ziekten aan het oog. Meestal kunnen wij deze behandelen, of ervoor zorgen dat de schade aan het oog niet groter wordt. Een aantal van onze oogartsen is extra gespecialiseerd. In maculadegeneratie, glaucoom, staar of ooglidcorrecties. Naast de oogarts kunt u een afspraak hebben met de optometrist, orthoptist, TOA (technisch oogheelkundig assistent) of verpleegkundige. 

Op de afdeling Oogheelkunde hebben wij korte wachttijden, waardoor u snel voor een eerste afspraak bij ons terecht kunt op onze poliklinieken in Amersfoort en Baarn. Voor een oogoperatie kunt u terecht in Amersfoort.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.8
Bekijk onze kwaliteit