Scheelzienoperatie (strabismusoperatie)

Als u last heeft van dubbelzien of scheelzien, kan een scheelzienoperatie (ook wel strabismusoperatie genoemd) de oplossing zijn voor u. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Terug

Scheelzienoperatie (strabismusoperatie) in Meander Medisch Centrum

Dubbelzien en scheelzien kan erg vervelend zijn. Gelukkig is dit vaak goed te behandelen met een scheelzienoperatie (strabismusoperatie). Dit is een operatie aan de oogspier van 1 of beide ogen. Hiervoor gaat u onder narcose. Tijdens de operatie verplaatst of verkort de oogarts uw oogspier.

Bij Meander zorgen wij ervoor dat u goed voorbereid de operatie ingaat. U krijgt van tevoren alle belangrijke informatie. Ook krijgt u tips en advies mee voor na de operatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw opname? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie en services als afspraken via videobellen en eenvoudige afspraken zien en wijzigen in MijnMeander. 


Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw dagbehandeling bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat aandacht en begeleiding van uw naasten ook belangrijk is. Net als oog voor uw persoonlijke situatie. 

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook na uw opname bij ons helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis. Zo krijgt u oogdruppels (Tobradex) mee naar huis. En u krijgt een controleafspraak. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.