aandachtsgebied

Ooglidcorrectie

Door bijvoorbeeld ouderdom kunt u last krijgen van hangende oogleden of een afstaand ooglid (ectropion). Een ooglidcorrectie kan dan helpen uw zicht te verbeteren. Wij bereiden u goed voor op de behandeling.

Daarom Meander

  • Hoge kwaliteit zorg door veel kennis en ervaring
  • Korte wachttijden voor behandeling
  • Patiënt staat op 1


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Ooglidcorrectie in Meander Medisch Centrum

Als u last heeft van een afwijking aan uw ooglid, kan dit voor vervelende klachten zorgen. Dit komt vaak voor bij ouder worden. Een ooglidcorrectie kan dan helpen om van uw klachten af te komen of minder erg te maken.

Er zijn verschillende vormen waar u last van kunt hebben. Namelijk een afstaand ooglid (ectropion), naar binnen krullend ooglid (entropion) of hangend ooglid (dermatochalasis of ptosis). Bij Meander zoeken we samen met u naar een geschikte behandeling.

Voor, tijdens en na de behandeling zijn er belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden. Zoals het slikken van vitamine C voor en na de operatie. Ook is het niet verstandig om zelf naar huis te rijden. Wij bereiden u goed voor op de behandeling, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. E.A. (Eline) van Amerongen
Drs. E.A. (Eline) van Amerongen Plastisch chirurg
“De plastische chirurgie vind ik het mooiste vak wat er is. Ik vind behandelingen op maat en aandacht voor patiënten belangrijk.”