aandachtsgebied

Plas- en blaasproblemen

Plas- en blaasproblemen komen erg vaak voor. Gelukkig zijn er ook verschillende oplossingen mogelijk. Bij Meander Medisch Centrum zijn wij expert op dit gebied en helpen wij u graag.

Daarom Meander

  • Behandeling met sneller herstel mogelijk bij urineverlies
  • Expertise op het gebied van seksuele problemen
  • Unieke samenwerking tussen uroloog en gynaecoloog


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Plas- en blaasproblemen in Meander Medisch Centrum

Misschien schaamt u zich voor uw plas- en/of blaasproblemen, of zorgt dit voor frustratie. Maar u bent niet de enige. Plas- en blaasproblemen komen erg vaak voor. Zoals een urineweginfectie, overactieve blaas, blaasverzakking, ongewild urineverlies of urineretentie (niet kunnen plassen). Bij Meander zijn wij expert in bekkenbodemzorg. Wat betekent dat wij veel kennis hebben op het gebied van plas- en blaasproblemen. Daarom is het Meander Bekkenbodemcentrum benoemd als Expertisecentrum door de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ).

Onze urologen en gynaecologen werken op een unieke manier samen bij klachten van verzakking en plas- en/of blaasproblemen. Zo zorgen wij voor de best mogelijke zorg. Ook kunnen wij u helpen als u door deze klachten seksuele problemen heeft.

Bij Meander is het mogelijk om bij urine-incontinentie (ongewenst urineverlies) een minimaal invasieve behandeling te krijgen. Dit is een operatie waarbij de arts meerdere kleine sneetjes maakt om u te opereren. Hierdoor herstelt u weer snel na de operatie. Samen kijken we welke behandeling bij u past.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van F. (Fleur) van de Wouw-de Jong
F. (Fleur) van de Wouw-de Jong Verpleegkundige urologische continentiezorg
“Goede uitleg met motivatie geven vind ik erg belangrijk. Zo kunnen patiënten weloverwogen keuzes maken met de nodige achtergrondinformatie.”