specialisme

Gynaecologie

Van menstruatieproblemen tot moeite met zwanger worden. Onze gynaecologen zijn er om u te helpen. Bij Meander ondersteunen wij u in het hele proces.

Daarom Meander

  • Ondersteunen en begeleiding in kwetsbare tijd
  • Speciale spreekuren
  • Gynaecologen met veel kennis en ervaring


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Gynaecologie in Meander Medisch Centrum

In Meander zijn onze gynaecologen er voor elke vrouw. Problemen met menstruatie of bekkenbodem, moeite met zwanger worden of met de overgang. Wij hebben veel ervaring met alle problemen van de vrouwelijke geslachtsorganen. Ook hebben wij extra veel kennis van vruchtbaarheid, verzakkingsklachten, urineverlies en zorg rondom zwangerschap.

Een aantal artsen heeft zich gespecialiseerd in gynaecologische vormen van kanker zoals baarmoederkanker of eierstokkanker. Bij ons bent u dus zeker van zorg op hoog niveau.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en u op uw gemak te stellen, zijn er speciale spreekuren waar u heen kunt met bepaalde klachten. Hierin delen verschillende specialisten hun kennis en ervaringen, waardoor u zo snel mogelijk geholpen kunt worden.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.1
Bekijk onze kwaliteit
Foto van Drs. A. (Arien) Bukman
Drs. A. (Arien) Bukman Gynaecoloog
“Het is mooi om als gynaecoloog te kunnen werken. Het vak is zo veelzijdig: je kunt hulp bieden bij het oplossen van problemen in alle verschillende levensfasen.”
8 oktober 2021

Meander biedt IVF-puncties onder sedatie aan

Wanneer een gewenste zwangerschap uitblijft, kan IVF of ICSI soms uitkomst bieden. In Meander Medisch Centrum kunnen vrouwen met een onvervulde kinderwens samen met hun partner terecht op de polikliniek Fertiliteit. Lees verder