aandachtsgebied

Baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok- en vulvakanker

De gynaecologisch oncoloog is dé specialist in vormen van kanker in de vrouwelijke organen. Baarmoederhalskanker bijvoorbeeld, maar ook eierstokkanker en baarmoederkanker. Van het eerste onderzoek tot de behandeling.

Daarom Meander

  • Speciale CIN-poli voor afwijkende uitstrijkjes
  • Oog voor partner en naasten
  • Wekelijks overleg met UMC Utrecht


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok- en vulvakanker in Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum heeft veel ervaring met onderzoek en behandeling van kanker in de baarmoeder, baarmoederhals of eierstokken (lees de folder Eierstokkanker en het stappenplan behandeling van Eierstokkanker). Het team van Gynaecologische Oncologie heeft hiervoor verschillende experts in huis. Naast de gespecialiseerde oncoloog vindt u ook gynaecologen met oncologisch aandachtsgebied en een verpleegkundig specialist oncologie. En als dat nodig is kunt u rekenen op onze samenwerking met het UMC Utrecht.

Als u naar het ziekenhuis komt voor onderzoek of behandeling bij kanker, komt er veel tegelijk op u af. Daarom is er een speciaal spreekuur voor u, samen met uw partner of naaste. Hier vindt u antwoord op al uw vragen en een luisterend oor voor uw verhaal. En na de behandeling gaat onze zorg gewoon door. Want dat vinden we in Meander net zo belangrijk.  

Foto van Dr. M.V.E. (Marjolein) Veenendaal
Dr. M.V.E. (Marjolein) Veenendaal Gynaecoloog
“Ik vind goede uitleg belangrijk. Wat is er aan de hand en wat zijn de behandelmogelijkheden? Zo kunnen we samen beslissen.”

Leven met en begeleiding bij kanker

Kanker doet veel met je, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor uw dagelijks leven. Om daar beter mee om te gaan, kunt u hulp en ondersteuning krijgen. Dit kan zowel tijdens als na de behandeling.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.6
Kwaliteit en veiligheid
Thuismonitoring geeft mevrouw Birkhoff een veilig gevoel
29 november 2023

Thuismonitoring geeft veilig gevoel tijdens chemo- en immuuntherapie

Maart vorig jaar is Meander Medisch Centrum gestart met het thuismeetprogramma Onco-Connect. Zorgverleners van Meander begeleiden patiënten tijdens hun behandeling met chemotherapie of immuuntherapie thuis met een app. Deze werkwijze bevalt zo goed, dat Meander dit vanaf nu als vast onderdeel van zorg aanbiedt voor patiënten met kanker. Lees verder