aandachtsgebied

Baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok- en vulvakanker

De gynaecologisch oncoloog is dé specialist in vormen van kanker in de vrouwelijke organen. Baarmoederhalskanker bijvoorbeeld, maar ook eierstokkanker en baarmoederkanker. Van het eerste onderzoek tot de behandeling.

Daarom Meander

  • Speciale CIN-poli voor afwijkende uitstrijkjes
  • Oog voor partner en naasten
  • Wekelijks overleg met UMC Utrecht


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok- en vulvakanker in Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum heeft veel ervaring met onderzoek en behandeling van kanker in de baarmoeder, baarmoederhals of eierstokken. Het team van Gynaecologische Oncologie heeft hiervoor verschillende experts in huis. Naast de gespecialiseerde oncoloog vindt u ook gynaecologen met oncologisch aandachtsgebied en een verpleegkundig specialist oncologie. En als dat nodig is kunt u rekenen op onze samenwerking met het UMC Utrecht.

Als u naar het ziekenhuis komt voor onderzoek of behandeling bij kanker, komt er veel tegelijk op u af. Daarom is er een speciaal spreekuur voor u, samen met uw partner of naaste. Hier vindt u antwoord op al uw vragen en een luisterend oor voor uw verhaal. En na de behandeling gaat onze zorg gewoon door. Want dat vinden we in Meander net zo belangrijk.  

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Dr. M.V.E. (Marjolein) Veenendaal
Dr. M.V.E. (Marjolein) Veenendaal Gynaecoloog
“Ik vind goede uitleg belangrijk. Wat is er aan de hand en wat zijn de behandelmogelijkheden? Zo kunnen we samen beslissen.”

Webinar ‘Wat kan ik zelf doen?'

Specialisten van Meander gaan in dit webinar in op de keuzes die u zelf kunt maken op het gebied van behandeling, ondersteunende zorg, voeding en beweging tijdens uw ziekte en herstelperiode.

Bekijk het webinar
1 september 2022

'Hier kon ik in alle rust mijn verhaal doen'

Eind 2020 kreeg Ria uit Leusden de diagnose eierstokkanker. Een heftige periode van medische behandelingen volgde. Ria werd geopereerd en kreeg aansluitend chemobehandelingen in Meander Medisch Centrum. De behandelingen hadden succes, alle kankercellen waren weg. “Opstaan en weer door, dacht ik”, vertelt Ria. “Natuurlijk had ik wel gelezen dat het fysieke en ook het mentale herstel tijd kost. En dat de vermoeidheid nog lange tijd kan aanhouden. Maar het ook echt zelf ervaren is iets anders." Lees verder

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit