specialisme

Urologie

De uroloog behandelt problemen aan de urinewegen, zoals de nieren, blaas of plasbuis. Zowel bij mannen als vrouwen. Ook behandelt de uroloog organen als de prostaat of zaadballen bij de man. 

Daarom Meander

  • Zorg op topniveau en nauwe samenwerking tussen afdelingen
  • De allernieuwste technieken, zoals robotchirurgie
  • Persoonlijke aandacht en begrijpelijke uitleg

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Urologie in Meander Medisch Centrum

Onze urologen zijn er voor iedereen met problemen van de urinewegen (nier, urineleider, blaas en plasbuis). In voor mannen met klachten van de prostaat, zaadblaasjes, zaadleider of zaadballen. Onze zorg is breed en compleet. Van lichte klachten tot urologische kanker.

Wij lopen graag voorop in de nieuwste technieken. Zoals hightech behandelingen met robotchirurgie. Ook zijn wij hét Prostaatcentrum Midden Nederland. Alle prostaatkankeroperaties van het UMC Utrecht en Tergooi gebeuren binnen Meander. Zo blijven wij expert en vergroten we onze kennis. Ook hebben wij verpleegkundigen die zijn gespecialiseerd in urostoma, (in)continentie en urologische kanker.

Onze specialisten werken onderling nauw samen. Zo zorgen we ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt en snel geholpen wordt. Persoonlijke aandacht en heldere, begrijpelijke uitleg staan bij ons voorop.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.8
Bekijk onze kwaliteit
Foto van De heer Bomhof
De heer Bomhof
“Met mijn arts had ik echt een klik, ze was erg begripvol. Ik ben echt heel liefdevol behandeld en de zorg was heel professioneel. Bij Meander is het heel goed geregeld allemaal.”
27 november 2023

Meander Medisch Centrum verbetert prostaatbiopten: minder pijn, lagere infectiekans, minder ziekenhuisopnames

Sinds dit jaar heeft Meander Medisch Centrum de manier waarop een prostaatbiopt wordt afgenomen veranderd. Naast dat het beter te verdoven is en daardoor het onderzoek als minder hinderlijk wordt ervaren, leidt het achteraf tot veel minder infecties en daardoor ook minder ziekenhuisopnames. Lees verder