aandachtsgebied

Plasbuisvernauwing (urethrachirurgie)

Plasbuisvernauwing (urethrachirurgie) kan zorgen voor vervelende plasklachten bij mannen. Bij Meander krijgt u een Sache- of Otisoperatie van 1 van de meest ervaren urologen op het gebied van urethraplastiek.

Daarom Meander

  • Behandeling door landelijk plasbuisexpert
  • Persoonlijke aandacht en zorg
  • Snel aan de beurt door onze korte wachttijden

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Plasbuisvernauwing (urethrachirurgie) in Meander Medisch Centrum

Mannen die last hebben van plasklachten, kunnen een plasbuisvernauwing hebben. Dit wordt ook wel urethrachirurgie genoemd.  In Meander werkt 1 van de meest ervaren urologen op het gebied van plasbuisoperaties. Bij ons bent u daarom verzekerd van hoge kwaliteit zorg.

Om te zorgen dat u de beste behandeling krijgt, doen we eerst uitgebreid onderzoek. Zo is een kijkonderzoek van de blaas (cystoscopie), röntgenonderzoek van de plasbuis, plastest (flowmetrie) of urineonderzoek mogelijk. Daarna bekijken we samen met u welke behandeling voor u geschikt is. Vaak krijgt u een Sache- of Otisoperatie. Door onze korte wachttijden bent u snel aan de beurt.

Wij nemen de tijd om u goed uit te leggen wat u kunt verwachten van de behandeling. Na uw operatie krijgt u van ons informatie over leefregels voor thuis, zodat u snel herstelt.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Foto van Drs. M. (Mirjam) Schotman
Drs. M. (Mirjam) Schotman Uroloog
“Ik ben een dokter die oog heeft voor de ziekte EN de zieke. Het is belangrijk dat een patiënt zich gezien voelt.”