aandachtsgebied

Plasbuisvernauwing (urethrachirurgie)

Plasbuisvernauwing kan zorgen voor vervelende plasklachten bij mannen. In Meander Medisch Centrum is Mirjam Schotman een ervaren uroloog op het gebied van urethraplastiek.

Daarom Meander

  • Behandeling door plasbuisexpert Mirjam Schotman
  • Persoonlijke aandacht en zorg
  • Snel aan de beurt door onze korte wachttijden

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Plasbuisvernauwing (urethrachirurgie) in Meander Medisch Centrum

Mannen die last hebben van plasklachten, kunnen een plasbuisvernauwing hebben. In Meander Medisch Centrum Amersfoort werkt een ervaren uroloog met bijzonder expertise op het gebied van plasbuisvernauwing en plasbuisoperaties (urethrachirurgie). Bij ons bent u daarom verzekerd van hoge kwaliteit zorg.

Om te zorgen dat u de beste behandeling krijgt, doen we eerst uitgebreid onderzoek. Zo is een kijkonderzoek van de blaas (cystoscopie), röntgenonderzoek van de plasbuis, plastest (flowmetrie) of urineonderzoek mogelijk. Daarna bekijken we samen met u welke behandeling voor u geschikt is. Wij nemen de tijd om u goed uit te leggen wat u kunt verwachten van de behandeling. Door onze korte wachttijden bent u snel aan de beurt.

Het is ook mogelijk om een second opinion aan te vragen. Wij adviseren u graag wat voor uw plasbuisvernauwing de beste behandeling is.

Wilt u weten of een plasbuisoperatie voor u een goede behandeling is?

Foto van Drs. M. (Mirjam) Schotman
Drs. M. (Mirjam) Schotman Uroloog
“Ik ben een dokter die oog heeft voor de ziekte EN de zieke. Het is belangrijk dat een patiënt zich gezien voelt.”

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht