aandachtsgebied

Prostaatkanker-, zaadbal-, nier- of blaaskanker

Voor kanker aan de urinewegen (blaas en nieren) of bij de man aan zaadbal of prostaat staat er een expertteam voor u klaar. Zo wordt u door de juiste specialist zo snel mogelijk geholpen.

Daarom Meander

  • Beste zorg bij kanker samen met Tergooi en UMC Utrecht
  • Grote ervaring met prostaatoperaties, ook met de nieuwste Da Vinci-robot
  • Topzorg bij prostaatkanker door expertteam

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Prostaatkanker-, zaadbal-, nier- of blaaskanker in Meander Medisch Centrum

Prostaatkanker, blaaskanker, nierkanker of zaadbalkanker heet samen urologische kanker. Bij de behandeling van deze vormen van kanker werken we in een gespecialiseerd team regio Utrecht (Oncomid). Hierin bundelen we alle kennis van de meest ervaren specialisten uit Meander, Tergooi en UMC Utrecht. Er is steeds 1 ziekenhuis expert in de zorg rond een type operatie. Lees meer in het artikel 'De beste zorg bij blaaskanker' bij UMC Utrecht.

Meander is dat in de behandeling en operatie bij prostaatkanker. We hebben bijzondere kennis in huis van de nieuwste technieken. Zo helpt robottechniek om extra precies te kunnen opereren. Dit zorgt voor een kortere operatie, minder complicaties en sneller herstel. Daarnaast garanderen wij korte wachttijden, zodat u zo snel mogelijk aan de beurt bent.

Door de ervaring van Meander met prostaatkanker mogen we ons Meander Prostaatcentrum Midden Nederland noemen. Alle operaties bij prostaatkanker gebeuren door de prostaatspecialisten bij Meander. Zo is de zorg voor mannen met prostaatkanker goed geregeld in de regio.


Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
Dr. A.P. (Anne) Lont Uroloog
“Urologie is een vak met overzichtelijke ziektebeelden. In de behandeling kun je een echte expert zijn.”
Flyer Zing je Sterk
2 februari 2023

Wishful Singing en Meander introduceren ‘Zing je Sterk’

Het online programma Zing je Sterk, een samenwerking met Wishful Singing, draagt met behulp van adem-, zang- en ontspanningsoefeningen bij aan de kwaliteit van leven van patiënten met kanker en zij die recent hun behandeling hiervoor hebben afgerond. Lees verder