specialisme

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Het specialisme Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie is er voor u als u problemen heeft met uw gebit, kaken, mond, speekselklieren of aangezicht. U kunt rekenen op de expertise van de MKA-chirurg.

Daarom Meander

  • Specialisten met veel kennis en ervaring
  • Aangesloten bij de Vereniging van Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie
  • Verschillende specialisten in 1 team


Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie in Meander Medisch Centrum

De MKA-chirurg van Meander heeft veel specialistische ervaring met onderzoek en behandelingen in het hoofd- en halsgebied. De chirurg doet kleine en grote ingrepen. Bijvoorbeeld het verwijderen van verstandskiezen of het behandelen van een ontstoken wortelpunt. Maar ook behandeling van aangezichtspijn, speekselklieraandoeningen, gezwellen of slaapapneu. Voor een kaaktrauma (gebroken kaak) of andere grote operaties kunt u ook terecht bij de MKA-chirurg. 

Voor de beste zorg, bundelen verschillende specialisten in het team hun krachten. Naast de MKA-chirurg, kunt u rekenen op de tandarts. Die richt zich op pijn bij, en problemen met het kauwen. Ook is de tandarts gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met een kunstgebit.

Alle MKA-chirurgen van Meander zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie. U bent dus zeker van de beste zorg volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.9
Kwaliteit en veiligheid