Kaakgewrichtsklachten behandelen

Heeft u last van kaakgewrichtsklachten, zoals pijn of vermoeidheid in uw kauwspieren, tanden, kaakgewricht of nek? Dan kunt u in ons ziekenhuis terecht voor onderzoek, een diagnose en de juiste behandeling.

Terug

Kaakgewrichtsklachten behandelen in Meander Medisch Centrum

Kaakgewrichtsklachten en pijnlijke kauwspieren kunnen erg vervelend zijn. De klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt proberen uw kaak te ontspannen en de kauwspieren rust geven om de klachten te verminderen. Daarnaast maken onze specialisten van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) samen met u een persoonlijk behandelplan. Hiermee voorkomen we dat de klachten toenemen.

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw onderzoek of behandeling? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders en services als videobellen en de handige app MijnMeander.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw onderzoek of behandeling bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. Ook hebben we oog voor uw persoonlijke situatie. Ziet u op tegen uw behandeling? Dan stellen wij u gerust.

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook na uw behandeling bij ons helpen we u graag bij uw herstel. Met leefregels en tips voor thuis over kauwen en geschikte voeding bijvoorbeeld. Ook krijgt u een controleafspraak mee. Bent u weer thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.