Verstandskies, tand of wortelrest verwijderen

Voor het verwijderen van een verstandskies (of een tand) kunt u op de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie terecht (MKA). Bijvoorbeeld als uw verstandkiezen niet goed doorkomen of voor ontstekingen zorgen.

Terug

Verstandskies, tand of wortelrest verwijderen in Meander Medisch Centrum

Is uw verstandskies (of tand) chronisch ontstoken? Of staat uw verstandkies zo scheef dat deze niet zal doorbreken? Dan kan uw tandarts u verwijzen naar onze MKA-chirurg om de verstandskies te verwijderen. Onder plaatselijke verdoving verwijdert de arts dan uw kies. Als het nodig is, krijgt u oplosbare hechtingen om de wond te dichten. 

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw behandeling? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie in onze folders en services als videobellen en gratis boeken en tijdschriften via de Wait-app.


Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw behandeling bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. Ook hebben we oog voor uw persoonlijke situatie. We stellen u bijvoorbeeld gerust als u de behandeling spannend vindt.

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook na uw behandeling bij ons helpen we u graag bij uw herstel. Bijvoorbeeld met leefregels en tips voor thuis over de juiste mondverzorging. Bent u thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.