Aangezichtspijn behandelen

Aangezichtspijn kan erg pijnlijk zijn en daardoor veel invloed hebben op uw dagelijks leven. Om te zorgen dat u minder zenuwpijn heeft, zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Terug

Aangezichtspijn behandelen in Meander Medisch Centrum

Er zijn vele verschillende oorzaken voor pijn aan het gezicht. Afhankelijk van de oorzaak krijgt u een behandeling bij de MKA-chirurg, of wordt u doorverwezen naar een andere specialist. Bijvoorbeeld naar een neuroloog, neurochirurg of naar de pijnpolikliniek.

Onze service & begeleiding

Log in op MijnMeander voor uw persoonlijk dossier en informatie op maat.

inloggen

Voorbereiden op uw afspraak of opname

Een goede voorbereiding thuis helpt. Wat neemt u bijvoorbeeld mee naar uw behandeling? Meander maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Met heldere informatie en services als afspraken via videobellen en eenvoudig uw afspraken zien en wijzigen in MijnMeander. Krijgt u een operatie? Dan moet u vaak nuchter blijven.

Ondersteuning tijdens uw afspraak of opname

In Meander zorgen we graag voor u. Niet alleen met de beste medische zorg, maar ook met alles eromheen wat uw behandeling bij ons prettiger kan maken. Zo zijn we een gezond en dus rookvrij ziekenhuis. En weten we dat aandacht en begeleiding van uw naasten ook belangrijk is. Net als oog voor uw persoonlijke situatie.

Weer thuis? Goed begeleid

De zorg van Meander stopt niet bij de deur. Ook na uw behandeling bij ons helpen we u graag bij uw herstel. Na een operatie krijgt u bijvoorbeeld leefregels en tips mee voor thuis. Bent u weer thuis en maakt u zich zorgen? Dan kunt u ons altijd bellen.