specialisme

Apotheek

Optimaal geneesmiddelengebruik betekent het juiste medicijn, in de juiste dosering, op het juiste moment. Rondom uw opname of bezoek aan Meander moet dit goed geregeld zijn. De apothekers zorgen hiervoor!

Daarom Meander

  • Er is altijd een apotheker beschikbaar voor vragen over uw medicatie
  • De zorg rondom uw medicatie bij opname en ontslag is goed geregeld
  • Indien nodig, bereiden wij uw medicatie zelf


Terug

Apotheek in Meander Medisch Centrum

Na een bezoek aan de polikliniek kunt u uw medicijnen gelijk ophalen bij de Meander Apotheek in de Oranjerie, direct achter de centrale Informatiebalie. We helpen u snel en geven u goed advies over het gebruik van uw medicatie. Het is prettig als u een overzicht van uw medicijnen meeneemt als u naar het ziekenhuis komt.

Bij opname en ontslag nemen we uw medicijngebruik met u door. Bij onduidelijkheden kunnen we uw behandelaar snel om uitleg vragen. Tijdens uw opname leveren wij al uw medicijnen. Als het nodig is, kunnen we deze zelf voor u bereiden. Na uw ontslag kunt u uw medicijnen bij de Meander Apotheek ophalen; deze brengen we ook bij u aan bed of bezorgen we thuis.

De voorraad van de Meander Apotheek is ruim en afgestemd op wat de specialisten in ons ziekenhuis voorschrijven. U kunt bij ons ook terecht voor verband- en hulpmiddelen en zelfzorgartikelen, zoals pijnstillers en neusdruppels. Wanneer u behoefte heeft aan (meer) privacy, is er een spreekkamer om rustig te praten. Vraag hier gerust naar aan de balie.

Openingstijden Apotheek

De Meander Apotheek in de Oranjerie is open van maandag t/m vrijdag van 8.00 t/m 17.30 uur en telefonisch bereikbaar op 033 - 850 4813 of stel uw vraag aan de Meander Apotheek via dit webformulier.
Buiten de openingstijden kunt u terecht bij Dienstapotheek Eemland op dezelfde locatie. Telefoonnummer: 033 - 432 85 00. Houd er rekening mee dat de tarieven dan hoger zijn.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8
Bekijk onze kwaliteit