specialisme

Neurochirurgie

Bij neurologische aandoeningen bent u bij Meander Medisch Centrum op de juiste plek. Onze neurochirurgen hebben veel ervaring met operaties aan de hersenen, de wervelkolom en de zenuwen.

Daarom Meander

  • Ervaren specialisten
  • Expertise in wervelkolomchirurgie
  • Nauwe samenwerking met andere ziekenhuizen, zoals UMC Utrecht

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Neurochirurgie in Meander Medisch Centrum

U komt bij de neurochirurg voor een operatie bij neurologische aandoeningen. Dit zijn aandoeningen van de hersenen, hersenschedel, schedelbasis, hersenzenuwen, het ruggenmerg, de wervelkolom en het perifere zenuwstelsel. Wij opereren u bijvoorbeeld bij een vernauwing in de rugwervel, een rug- of nekhernia, een tumor of carpaal-tunnelsyndroom. Onze neurochirurgen hebben bijzondere expertise op het gebied van operaties aan de wervelkolom.

Neurochirurgie is een heel specialistisch vak. Onze specialisten overleggen daarom regelmatig met neurochirurgen in andere ziekenhuizen. Voor sommige ingewikkelde operaties met veel risico’s plaatsen we u over naar het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht. Na de operatie komt u terug naar Amersfoort om dicht bij uw naasten te herstellen.

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht

Kwaliteit

Gemiddelde patiëntervaring

8.5
Bekijk onze kwaliteit
Foto van Dr. P.W.A. (Peter) Willems
Dr. P.W.A. (Peter) Willems Neurochirurg
“Neurochirurgie is een breed vak dat zich bezighoudt met operaties aan hersenen, ruggenmerg en zenuwen. In Meander Medisch Centrum voer ik operaties uit aan de wervelkolom. Daarbij kun je denken aan hernia's en wervelkanaal-vernauwingen.”