Veelgestelde vragen neurochirurgie

Terug

Na de operatie is er een post-operatieve controle. Tijdens deze controle kunt u uw vragen stellen aan de neurochirurg.

In de eerste week dat u thuis bent na uw operatie kunt u bellen met de specialist in het ziekenhuis die u heeft behandeld via het algemene nummer 033 – 850 50 50.

• Belt u tussen 8.00 - 16.30 uur (kantooruren)? Vraag dan naar de polikliniek van het specialisme waar u onder behandeling bent geweest.

• Belt u na 16.30 uur ’s middags of vóór 8.00 uur ’s morgens? Vraag dan naar de verpleegafdeling van het specialisme waar u onder behandeling bent geweest.

Heeft u vragen of last van klachten en bent u langer dan een week weer thuis? Neem dan eerst contact op met uw huisarts of met de Huisartsenpost. Behalve als u iets anders hierover heeft afgesproken met uw specialist.

Zeker, de neurochirurg vertelt na de operatie hoe het is gegaan. Ook controleert hij of zij samen met de verpleegkundigen of alle afspraken goed worden gevolgd.

Ook na uw operatie denken we met u mee. In ons ziekenhuis werken we nauw samen met de neuroloog en de fysiotherapeut. Samen met deze 2 specialismen zorgen we voor een goed en zo vlot mogelijk herstel na de operatie. En we adviseren u over de periode na de operatie. Zo bieden we de juiste zorg op maat.